Visittkort for din bedrift

På NorwaySites.no forstår vi viktigheten av å gjøre et sterkt førsteinntrykk, og våre skreddersydde visittkorttjenester er designet for å hjelpe deg med å stikke deg ut i mengden.
Tjeneste

Visittkort design

Profesjonelle Visittkort som Reflekterer Ditt Unike Merke

Våre erfarne designere jobber tett med deg for å skape visittkort som ikke bare er informative, men også reflekterer din unike bedriftsidentitet. Fra fargevalg til layout, streber vi etter perfeksjon i hvert kort vi designer.

 

Skreddersydde Design for Enhver Bransje: Uansett hvilken bransje du opererer i, tilpasser vi våre design for å matche din profesjonelle stil. Fra minimalistiske og moderne til fargerike og kreative, vi tilbyr et bredt spekter av stiler for å imøtekomme dine behov.

Kvalitet som Varer: Vi forstår at visittkortet ditt er en forlengelse av din bedrift, og derfor bruker vi bare materialer av høy kvalitet. Våre visittkort er ikke bare enkle å lese, men de tåler også tidens prøve

 

coworkers-working-on-project-together-in-office-7ZDMVFY.jpeg

Rask og Enkel Bestillingsprosess: Vår nettside gir deg en problemfri bestillingsopplevelse. Velg din foretrukne design, tilpass detaljene, og få visittkortene levert rett til døren din. Enkelhet er nøkkelen, og vi gjør det enkelt for deg å få tilpassede visittkort på kort tid.

Kundetilfredshet er Vårt Mål: Vi er ikke fornøyde før du er det. Vår dedikerte kundeservice er alltid klar til å hjelpe deg med eventuelle spørsmål eller endringer du måtte ønske underveis i prosessen. Vi er her for å sikre at du er 100% fornøyd med resultatet.

Få Ditt Unike Visittkort i Dag: Ta det første steget mot et mer profesjonelt og minneverdig inntrykk. Bestill dine skreddersydde visittkort i dag og opplev forskjellen NorwaySites.no kan gjøre for din bedrift.

Pris oversikt

Nettside planer

1 500 NOK

per prosjekt

2 500 NOK

per prosjekt

4 000 NOK

per prosjekt

Merk: Prisene er kun veiledende, og Norwaysites.no kan tilpasse prisplanen basert på kundens spesifikke behov og krav. Det anbefales å diskutere detaljene direkte med kunden for å tilby skreddersydde løsninger.

Vanlige spørsmål

Et profesjonelt visittkort er en effektiv måte å skape et førsteinntrykk av bedriften din. Det gir en kompakt oversikt over dine kontaktopplysninger og kan hjelpe deg med å skille deg ut i en forretningsverden.

Norwaysites.no tilbyr skreddersydde visittkorttjenester med fokus på kreativitet, profesjonalitet og unikt design. Vårt erfarne designteam jobber tett med deg for å skape visittkort som reflekterer din bedrifts identitet.

Tidsrammen varierer avhengig av den valgte tjenestepakken. Normalt sett tar grunnleggende design omtrent en uke, mens mer omfattende prosjekter kan ta lengre tid. Ekspresslevering er også tilgjengelig mot et ekstra gebyr.

Ja, definitivt! Vi oppfordrer aktiv deltakelse fra kundens side. Vårt mål er å skape visittkort som du er 100% fornøyd med. Revisjonsrunder er inkludert i de fleste tjenestepakkene for å sikre at designet oppfyller dine forventninger.

Når designet er fullført og godkjent, leveres sluttproduktet i form av høyoppløselige digitale filer. Du vil motta filene via e-post eller annen avtalt digital leveringsmetode.

Nei, for øyeblikket tilbyr vi kun design av visittkort. Vi gir imidlertid anbefalinger for pålitelige utskriftsleverandører, og vi sørger for at filene dine er klare for utskrift i høy kvalitet.

Vi ønsker å høre dine ideer! Vårt designteam er åpent for å jobbe med dine spesifikasjoner og integrere unike elementer i visittkortdesignet. Vi tilbyr tilpassede pakker for å imøtekomme spesielle behov.

For å starte prosessen, kan du benytte deg av bestillingsknappene under prislisten. Alternativt, kan du kontakte oss via vårt kontaktskjema på nettsiden, sende en e-post til info@norwaysites.no eller ringe vårt kundeservicenummer. Vi ser frem til å høre fra deg.

 
Skroll til toppen