Vilkår for Bruk hos Norwaysites – Gjeldende fra 23. desember, 2023 Velkommen til Norwaysites! Vennligst les nøye gjennom følgende vilkår for bruk før du tar i bruk våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester, godtar du og forplikter deg til å følge disse vilkårene.

1. Aksept av Vilkårene

Ved å bruke tjenestene til Norwaysites bekrefter du at du har lest, forstått og akseptert alle vilkårene som er beskrevet her. Dersom du ikke godtar disse vilkårene, vennligst avstå fra å bruke våre tjenester.

2. Endringer i Vilkårene

Norwaysites forbeholder seg retten til å endre disse vilkårene når som helst og uten forhåndsvarsel. Endringer vil bli effektive umiddelbart ved publisering på våre nettsider. Det er ditt ansvar å regelmessig sjekke for oppdateringer.

3. Bruk av Tjenestene

3.1. Personlig Ansvar: Du er personlig ansvarlig for all aktivitet som skjer under din konto hos Norwaysites. Vennligst oppbevar dine påloggingsopplysninger konfidensielt. 3.2. Akseptabel Bruk: Du forplikter deg til å bruke våre tjenester på en akseptabel og lovlig måte. Dette inkluderer å avstå fra å engasjere deg i krenkende, ulovlig eller skadelig aktivitet.

4. Tjenester og Betaling

4.1. Prosjektavtaler: Spesifikke tjenester, prosjektleveranser og betalingsbetingelser vil bli tydelig definert i individuelle prosjektavtaler mellom Norwaysites og kunden. 4.2. Prisendringer: Norwaysites forbeholder seg retten til å endre priser for tjenester med forutgående varsel.

5. Opphavsrett og Eierskap

5.1. Opphavsrett: Norwaysites beholder opphavsretten til alt originalt materiale, inkludert designelementer, utviklet i forbindelse med tjenestene våre, med mindre annet er skriftlig avtalt. 5.2. Bruk av Ferdige Produkter: Kunden har rett til å bruke de ferdige produktene levert av Norwaysites i henhold til avtalen. Kunden har ikke rett til å selge, distribuere eller endre produktene uten skriftlig samtykke fra Norwaysites.

6. Ansvarsbegrensning

Norwaysites er ikke ansvarlig for eventuelle direkte, indirekte, tilfeldige eller følgeskader som kan oppstå som følge av bruk av våre tjenester.

7. Ingen Refusjon tilgjengelig

Vi ønsker å være åpne og ærlige med våre kunder. Etter grundig vurdering har vi besluttet at Norwaysites ikke tilbyr refusjon for webdesign- og grafisk designtjenester. Dette gjelder uavhengig av årsaken, med mindre det foreligger ekstreme og uunngåelige omstendigheter.

8. Tydelig Kommunikasjon

Vi legger stor vekt på å kommunisere klart og tydelig med våre kunder gjennom hele prosessen. Før du inngår avtale med Norwaysites, vil vårt team sørge for at alle prosjektdetaljer, krav og forventninger er klart definert. Dette er for å sikre at produktet eller tjenesten møter dine spesifikasjoner.

9. Endringer i Prosjektscope

Dersom det oppstår behov for endringer i prosjektscope, vil Norwaysites vurdere dette som en separat avtale. Eventuelle endringer må avtales skriftlig mellom begge parter før implementering. Slike endringer vil kunne medføre ekstra kostnader, og prising vil være i samsvar med det ekstra arbeidet som kreves.

10. Kundetilfredshet er Vår Prioritet

Selv om refusjon ikke er tilgjengelig, streber Norwaysites alltid etter å oppnå høy kundetilfredshet. Vi oppfordrer deg til å kommunisere eventuelle bekymringer eller spørsmål til vårt kundeserviceteam. Vi er her for å sikre at du er fornøyd med resultatet av vårt arbeid.

11. Kontaktinformasjon

For spørsmål angående våre retningslinjer, vennligst kontakt vår kundeservice: Ved å bruke våre tjenester, bekrefter du at du har lest og forstått disse vilkårene og samtykker i å være bundet av dem. Vennlig hilsen, Norwaysites Kundeservice
Skroll til toppen